Több 10 kilométert is utazhatunk egy jó fogorvosért!

Hazánk méltán híres orvosairól, sebészeiről, ápolóiról és fogorvosairól. Nem csoda, hiszen világszínvonalú oktatásban részesültek. Magyarországon egyre több magánrendelő várja a pácienseket az országhatárunkon túlról is, futurisztikus eszközökkel felszerelt, ultra modern klinikákon. Elsősorban az ország északi és nyugati részén virágzik az egészségturizmus, de délen is egyre többen látogatják meg a magyar magánrendeléseket.

Több 10 kilométert is utazhatunk egy jó fogorvosért!

Nem csak a külföldi betegek özönlik el a szakrendeléseket, hanem az országon belül is képesek vagyunk mi magunk is nagyobb távokat megtenni, hogy minőségi kezelésben részesüljünk. Akár több 100 kilométere megtételére is képesek, hogy kedvező áron kapjanak minőségi szolgáltatást. Vannak, akik az ideális fogorvost Mosonmagyaróvár szívében találták meg és ezért akár Budapestről vagy Pécsről is képesek elutazni hozzá egy fájdalommentes kezelésre.

Miért éri meg utazni egy fogászati kezelésre?

Feltehetnénk ezt a kérdést azoknak a pácienseknek akik tömegközlekedéssel vagy saját autóba ülve döntenek úgy, hogy messzi távolban kezeltetik magukat. Talán a külföldiek a rendkívül szívélyes fogadtatás, a színvonalas kezelés és az utolérhetetlen árak miatt keresik fel a hazai klinikákat. Nekünk, magyaroknak azonban fontosabb, hogy egy olyan orvos kezei alá feküdhessünk, akiben megbízunk. Egy fogászati kezelés legyen komfortos, fájdalommentes, szakszerű és közvetlen.

A belföldi és a külföldi pácienseket egyszerűbb és speciálisabb fogászati kezelések is várják, de lehetőség van különböző szépészeti beavatkozások elvégeztetésére is. A fogászati kezelések listájában megtaláljuk a fogkoronák, a fogimplantátumok, a fogprotézisek, a fogtömések, a fogkő eltávolítások, fogfehérítések és fogékszerek különböző alkalmazását. Ilyen széles körű szolgáltatáslistával várja vendégeit a Genius Central Dent szájsebészet Mosonmagyaróvár szívében.

E professzionális fogászat és implantológiai klinika kertvárosi környezetben, kellemes, nyugodt légkörrel várja modern rendelőiben pácienseit. Hétfőtől péntekig tartó nyitvatartásuk mellett, akár szombaton (előre egyeztetett időpontban) is lehetőségünk van a különböző szolgáltatásaikat igénybe venni. Ingyenes állapotfelméréssel és egyszerű időpont foglalással kedveskednek új ügyfeleiknek. Már az első alkalom bizonyítékot nyújt arra, hogy miért éri meg akár messzebbről is ide utazni fogászati kezelésre. Érdemes felkeresni a weboldalukat, ha további információ szeretne megtudni róluk.


Címkék: Életkedv, Fogorvos Mosonmagyaróvár
Dátum: 2019-12-30
Programozás könyv
Hirdetés