Optimalizált szövegírás

A legtöbb szövegíró nem gondolja át a vállalkozó szemszögéből a dolgokat, csak rutinból írja a szöveget. Ennek az lesz az eredménye, hogy hiányzik majd belőle a szakmai rész, és nem lesz olyan hiteles az olvasó számára. Sok esetben igaz az állítás, hogy csak az tudja jól megírni azt a szöveget, aki nyakig benne van nap mint nap a szakmában.

Optimalizált szövegírás

Önálló szövegírás

Mindenki szereti a Google első oldalán tudni a vállalkozását, de ezért tenni is kell. Azok a vállalkozók, akik rendelkezek némi írói vénával, és képesek összefoglalóan írni a naponta elvégzett feladataikról, nekik remek lehetőséget kínál a write-what-you-want.eu weboldal. Lehetőségük nyílik egy erős PR oldalra feltölteni magukról egy PR cikket, amibe azt fogalmaznak, amit meg szeretnének osztani a nagyvilággal. A cikk hosszára nincs felső korlátozás, de javasolt minimum 1500 karaktert elérnie. A szerkesztőség nem szól bele a tartalomba, csak feltölti a felhasználó által készített cikket. Arra azért érdemes figyelni, hogy ne legyen tele kulcsszavakkal, és ne legyen erőltetett az írás. Sokkal jobb, ha természetes, és csak egy-két alkalommal szerepel benne a kulcsszó.

Mi a jó ebben?

Az optimalizált szövegírás és a koros domain együtt csodákra képes. A feltöltött szövegben el lehet helyezni egy linket is, ami a saját weboldal releváns aloldalára mutat, és így a felhasználó máris saját kezűleg intézheti a linkmarketingjét. Természetesen egy linktől még nem lehet csodát várni, de több hasonló ilyen weboldal is létezik, amikre ha beküldi a különböző PR cikkeket, a várt hatás biztosan nem marad el. A Google rövid időn belül beindexeli a felkerült írásokat, amik hatására a weboldal szépen előrébb kerül a megadott kulcsszavakra. Az egyes PR anyagok közzététele között érdemes néhány napot várni, hogy a keresőrobotok számára természetesebbnek tűnjenek, ne egyszerre kerüljenek fel a világhálóra.


Címkék: Szolgáltatások, Optimalizált szövegírás
Dátum: 2019-03-06
Programozás könyv
Hirdetés