Mitől függ egy üzleti reggeli sikere?

Bizonyára sokan hallottak már a Magyarországon is elterjedt üzleti reggelikről. Ez az esemény egy nagyon jó hangulatú reggeli, ahol regionálisan gyűjtik össze a legfontosabb szolgáltatási területekről a szakembereket. Egy jóízű ismerkedős reggelin bemutatkoznak egymásnak, és ha minden jól megy, sok hosszú távú üzleti kapcsolat születik.

Mitől függ egy üzleti reggeli sikere?

Milyen egy jó üzleti reggeli?

Megkérdeztünk a régió legismertebb üzleti hírportál szerkesztőjét, hogy mondja el nekünk, szerinte mi szükséges ahhoz, hogy a résztvevők a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból.

Állítása szerint a legfontosabb a friss reggeli kávé, ugyanis nem mindenki egyformán aktív a reggeli órákban, sokan még félig álmosak, vagy éppen farkaséhesek. Ezért is fontos a tápértékben gazdag reggeli fogyasztása, hiszen az első étkezés meghatározza a nap további részét. Nagyon fontos, hogy egy ilyen reggelin legyenek húzó emberek, akik irányítják az esemény menetét. Ha az embereket magukra hagyják egy asztal finom étel mellett, akkor abból nem lesz más, csak lakmározás és kajakóma. Kell egy központi ember, aki viszi előre az eseményeket, és előadásra buzdítja a résztvevőket. Az előadások hosszára is figyelni kell, az sem jó, ha nagyon rövid, de az sem, ha már unja a közönség. Éppen ezért valakinek résen kell lenni, és közbe kell lépnie, ha a helyzet úgy kívánja. A reggeli végén legyen meglepetés, hiszen az emberek odavannak érte. Egyrészről legközelebb is eljönnek, másrészről pozitív élményekkel gazdagodnak. A jó meglepetés össze van kötve a színvonalas szolgáltatással is, fontos, hogy ha lehet, hasson a jelenlévőkre, de egy elegáns notesz vagy toll mindig jól sülhet el.

Aki még nem volt ilyen eseményen, annak érdemes kipróbálnia, hiszen a legtöbb esetben az első három alkalom díjmentes, csupán a reggeli összegét kell rendezni. Így az sem baj, ha nem jön össze egyetlen üzleti lehetőség sem, mert legalább volt három tartalmas és jó hangulatban zajló üzleti reggeli.


Címkék: Kereskedelem, Üzleti hírportál
Dátum: 2019-02-06
Programozás könyv
Hirdetés