Mennyire népszerű a mirelit pizza?

A bevásárlóközpontok tele vannak előre elkészített pizza különlegességekkel, és az étel szerelmesei hosszú perceket töltenek el ezeken a sorokon, hogy kiválasszák a számukra megfelelő feltétekkel rendelkező mirelit terméket. Választék van bőven, de vajon melyik márka a legfinomabb?

Mennyire népszerű a mirelit pizza?

A magyarok imádják

Egy 2018-as felmérés szerint Magyarországon több mint 18 millió darab mirelit pizzát adtak el egy év alatt. Ez a szám feltűnően magas, hiszen ezek az ételek nem olyan ízletesek és finomak, mint a frissen készült változataik, tartják ezt sokan, de a statisztikai adatok nem ezt mutatják. Ami mellettük szól, az elkészítési idő. Nagyon hamar megvan a családnak a vacsi, csak pár perc sütés kell neki, és már lehet is tálalni. Ezzel szemben a kemencés pizza otthoni elkészítése akár több órás feladat is lehet, és nem biztos, hogy a magyar emberek munka után neki fognak állni ezzel vesződni.

Sokan azt csinálják, hogy megveszik a boltban kapható mirelit pizzát, és tesznek hozzá házilag még néhány feltétet és mustárt vagy ketchupot. Viszont ha ezt kiszámoljuk, akkor sem érthető a dolog, hiszen ezek a fagyasztott ételek nem minden esetben olcsók. A finomabb pizzák jóval ezer forint felett vannak, amihez ha még rászámoljuk az otthon felrakott feltétet, már drágábban jövünk ki, mintha rendeltünk volna egyet a sarki pizzériából. Az otthon elkészített pizza sem mondható olcsónak, de legalább tudjuk, mi van benne, és amellett, hogy nagyon finom, egy nagyon jó közösségi program is lehet.

Nagyon sok blog oldal foglalkozik a pizzák tesztelésével, és bizonygatják, melyik a legfinomabb. A legtöbb vélemény az igazán híres márkák mellett teszi le a voksot, mint például a Guseppe és a Ristorante. Érdemes kipróbálni őket, és mindenki döntse el magában, melyik a legfinomabb mirelit pizza.


Címkék: Életkedv, Kemencés pizza
Dátum: 2019-03-08
Programozás könyv
Hirdetés