Garanciális gépjavítás Tatabányán

A felhasználók által hiába kerülnek kifizetésre a csillagászati összegű vételárak, az asztali gépek, a laptopok és más műszaki cikkek sajnos nem működnek örökké. Idővel lelassulhatnak, vírusossá válhatnak vagy egyéb olyan probléma merülhet fel velük kapcsolatban, amik korlátozzák vagy meggátolják a használatukat.

Garanciális gépjavítás Tatabányán

Tisztítás, karbantartás

Miután a meghibásodott készülékek átnézésre kerülnek, és a szakember meghatározza a probléma okát, elkezdődhet a körültekintő gépjavítás. Néha csak meg kell tisztítani néhány alkatrészt, és a laptop ismét működőképes lesz. Ez gyakran előfordul hűtési problémák esetén, amikor csak a ventilátor megtisztítását, portalanítását kell elvégezni. Ha a billentyűzet, a touchpad vagy más laptop tartozék használatával kapcsolatban merülnek fel gondok, azokat is könnyen el tudják hárítani a márkafüggetlen laptop szervizben. Amennyiben a gép átvizsgálásakor kiderül, hogy az alaplap, a processzor vagy a videokártya cserére szorul, akkor azok is pótlásra kerülnek. A gyors munkát végző laptop szerviz Tatabánya lakosainak is elérhető, hiszen csak be kell kopogtatniuk a ReelComp Kft. ajtaján.

Vírusírtás

Az interneten való szörfölés sok örömet nyújt a felhasználók számára. A weboldalak meglátogatása során azonban könnyen előfordulhat, hogy vírusok támadják meg a számítógépet, amik adott esetben súlyos károkat okozhatnak a rendszer működésében. Ha például felugró ablakok nehezítik a géphasználatot vagy más furcsaság kerül észlelésre, esetleg már be sem lehet kapcsolni a készüléket, akkor minél előbb fel kell keresni a tatabányai PC szervizt. A szolgáltatások között szerepel a garanciális állapotfelmérés, a vírusírtás, a kémprogram eltávolítás, az operációs rendszer frissítése, valamint az alkatrészek tisztítása, cseréje.


Címkék: Számítástechnika, Laptop szerviz Tatabánya
Dátum: 2019-01-29
Programozás könyv
Hirdetés