Fogászati implantátum Győrben?

Kevesen tudják, hogy a fogak hiánya sajnos a többi fogra is hatással lehet, gyengítheti az ép fogakat, és amellett, hogy esztétikailag sem szép látvány, még komoly egészségügyi problémákat is okozhat. A dentys.hu fogorvosai nagy tapasztalattal rendelkeznek a fogászati implantátumok beültetésében.

Fogászati implantátum Győrben?

Implantátum beültetése Győrben

A szakemberek szerint nem szabad túl sokat várni a fogak elvesztése után, mert a foghiány degeneratív elváltozásokat is okozhat az állcsontban. Akár baleset, akár betegség során került eltávolításra egy fog, törekedni kell arra, hogy a lehető leghamarabb pótolva legyen. Erre nagyon jó megoldás a fogászati implantátum Győr területén, amely tartós és biztonságos megoldást biztosít a betegek számára. A dentys.hu szakemberei a legmodernebb technológiát alkalmazzák, és olyan anyagokkal dolgoznak, amelyekre hosszú távú garanciát vállalnak. A beavatkozás fájdalommentes, az elveszített fogak szinte észrevétlenül pótolhatóak, és az eredeti fogsor funkciója teljes mértékben visszaállítható.

Az implantátum nagyon jó megoldás lehet egy vagy akár két fog pótlására, nincs szükség a szomszédos ép fogak csiszolásra. Ez nagyon fontos, mert más beavatkozások károsíthatják az ép fogakat is, amivel több kárt okozhatnak, mint hasznot. Szintén hasznos megoldás lehet egy implantátum a hátsó fogak pótlása esetén, amelyek elvesztése sokak számára különösen nagy gondot jelent, hiszen fontos szerepet játszanak a rágásban. Ha a fogsor teljes hiánya fennáll, akkor is biztos és megbízható megoldás lehet az implantáció. A fogak alapja a beépített titán implantátum, amelyekre különböző fogpótlásokat lehet helyezni a betegek igényei szerint. A fogpótlások anyaga lehet cirkón kerámia, fémkerámia és préskerámia.


Címkék: Életkedv, Implantátum Győr
Dátum: 2019-06-07
Programozás könyv
Hirdetés