Energiatudatos fűtéskorszerűsítés

Ma már nagyon fontos, hogy a fűtést a lehető legkevesebb energiával meg lehessen oldani. Egyre jobban terjednek az energiatudatos megoldások, valamint széleskörűen alkalmazzák a természetben megjelenő energiákat is a fűtéskorszerűsítés vagy az új házak fűtéstervezése során. Szintén egyre fontosabb a szellőzőrendszerek kiépítse a fűtésszerelés mellett. Hogy miért is?

Energiatudatos fűtéskorszerűsítés

Modern fűtési rendszerek, alacsony energiafogyasztású házak

A szellőzőrendszerekben rejlő előnyöket használják ki a passzív házak is, amelyek lényegében a rendszeren áthaladó levegőt fűtik fel ahhoz, hogy megtartsák a ház belső hőmérsékletét, így nincs szükség aktív fűtésre. A Termokraft Bt. több mint 25 éves szakmai tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére Szombathelyen és környékén lakásfelújítások, családi házak víz-, gáz-, fűtéshálózat és szellőzőrendszereinek tervezésében és kivitelezésében, valamint intézmények gépészeti rendszereinek kiépítésénél.

A fűtésszerelés Szombathely területén nem túl nehéz feladat, ha tudjuk, kihez kell fordulni. A Termokraft Bt. szakemberei mindenben segítenek az ügyfeleiknek a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Főbb szolgáltatásaik a következők:

  • Padló-, fal-, mennyezet- és radiátoros fűtési rendszerek kiépítése, családi házak, lakások fűtési rendszerének tervezése, kivitelezése, korszerűsítése, felújítása, tisztítása.
  • Solar rendszerek.
  • Központi fűtési rendszer tervezése, légtelenítése, beszabályozása.
  • Négy csöves klímakonvektorok (hűtő-fűtő klímarendszerek) beépítése, hőszivattyúk telepítése, faelgázosító kazán szerelés, stb.

Egy megfelelően kialakított fűtési és szellőzési rendszer rendkívül komfortos érzést biztosít a házban lakók számára. Az állandó egyenletes hőmérséklet, a penészmentes környezet és a mindig friss levegő igazán környezetbarát környezetet biztosít. Éppen ezért érdemes rendszeresen karbantartani vagy felújítani ezeket a rendszereket, hiszen nem csak a saját egészségünk, de a környezetünk tisztasága is múlik rajta.


Címkék: Életkedv, Fűtésszerelés Szombathely
Dátum: 2019-12-12
Programozás könyv
Hirdetés