Balett oktatás tapasztalt tanároktól Budafokon

Nem kell messzire menni ahhoz, hogy valaki minőségi balett oktatásra írassa be gyermekét, hiszen ezt Budapesten, Budafokon, Budaörsön, Kelenföldön és Érden is megteheti. A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda tapasztalt tanárai sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a képzéseikre.

Balett oktatás tapasztalt tanároktól Budafokon

Mit lehet tanulni?

 • Művészi Torna Balett Alapokkal
  Kicsik számára nagyon ideális, hiszen ez egy egyszerű mozdulatokból álló torna koordinált és esztétikus mozdulatokkal. A torna magába csempészi a balett alapokat is, ami a zenei és ritmusérzék fejlesztésével társul.
 • Klasszikus Balett
  A művészi torna után következik a klasszikus balett oktatás, ahol tovább érlelik a gyerekek tánc iránti rajongását. A tananyag a Magyar Táncművészeti Főiskola Előkészítő Szakának anyagára épül.
 • JazzBalett
  A jazz balett a testrészek izolációja, a különféle modern tánctechnikák, valamint a klasszikus balett elemeinek egyfajta erősen teátrális keverése. A tánc dinamikusabb, mint a klasszikus balett, de ugyanazokra az alapokra épül.
 • SamBalett
  Ez egy teljesen egyedi, a TTTT által kifejlesztett mozgásforma, amely a klasszikus balettet keveri a latin táncokkal. Igazán élvezetes 6 éves gyermekek számára.
 • KisNagyBalett
  Ebbe a csoportba a 7-8 éves gyerekek jelentkezhetnek, ahol komolyabban megismerkedhetnek a klasszikus balett rejtelmeivel.
 • TársasTánc
  A társas táncok világa egy teljesen új szintet képvisel, itt ugyanis az angol keringő és a karneváli hangulat keveredik. A neve egy kicsit megtévesztő lehet, ugyanis társ nélkül is tökéletesen táncolható.

Milyen a foglalkozások hangulata a TTTT-ben?

Az induló csoportok kis létszámúak, hiszen minden gyermek fontos. Éppen ezért akkora csoportokat alakítanak ki, amelyeket a tanárok még jól tudnak kezelni, és mindenkire tudnak figyelni. A fejlődés nagyon fontos, és ezt csak úgy lehet megtenni, ha a gyerekek nem zsúfolásig vannak a teremben. A balett Budafok és a többi helyszín esetén sem könnyű dolog, a tananyag kemény, amit azonban a gyerekek nem minden esetben érzékelnek, hiszen játékos hangulatban telnek az órák. A tanároknak nagyon oda kell figyelni, hogy a haladás minden órán meglegyen, de a gyerekek is élvezzék a foglakozásokat.


Címkék: Életkedv, Balett Budafok
Dátum: 2019-04-26
Programozás könyv
Hirdetés